Aurinkolasilinssit

Aurinkolaseissa yleisimmin käytetyt värisävyt ovat ruskea, harmaa sekä vihertävän harmaa ns. G15 -sävy. Ruskea linssi sopii paljon autoileville ja golfkentälle, sillä se parantaa kontrastia. Ruskeat linssit toimivat hyvin myös vähän pilvisemmälläkin säällä. Harmaat linssit pitävät ympäristön värisävyt neutraaleina ja ne sopivatkin monenlaiseen käyttöön kaikkein kirkkaimpinakin päivinä. G-15 eli vihertävän harmaa sävy sopii yhtä hyvin yleiskäyttöön kuin eri urheilulajeihin kuten esim. golfiin, tennikseen ja hiihtoon. Sävy ei juurikaan muuta ympäristön värisävyjä. Usein kysyttyä aurinkolaseista- blogiartikkeliin tästä.

Linsseihin on saatavilla lukuisia värivaihtoehtoja joka makuun ja käyttötarkoitukseen. Värien avulla voidaan korostaa kehyksen väriä tai suodattaa häiritsevää valoa. Erikoisväreillä voidaan parantaa kontrastia tai vaikka parantaa suorituskykyä urheilussa.

Eri värisävyjen lisäksi valittavanasi on eri tummuusasteita. Mitä tummempi linssi on, sitä tehokkaammin se vähentää häikäistymistä. Myös liukuvärit ovat suosittuja aurinkolaseissa. Tällöin linssin alareuna on yläreunaan verrattuna hiukan vaaleampi. Suoja haitallista UV-valoa vastaan on 100% riippumatta linssin tummuudesta tai värisävystä.

Polarisoiva linssi vähentää tehokkaasti vaakapintojen heijastuksia kuten esim. heijastava veden pinta tai lumi. Polarisoiva linssi neutraloi valon kirkkautta ja parantaa kontrastia parantaen näin ollen näkömukavuutta. Polarisoivat linssit soveltuvat erityisen hyvin mm. autoilijoilla, vesillä liikkujille ja kalastajille. Myös polarisoivia linssejä on saatavana eri sävyisinä.

Erityisesti aurinkolasilinsseille suunniteltu SUN PRO- pinnoite tekee laseista mukavammat käyttää, helpommat puhdistaa ja antaa täydellisen UV-suojan. SUN PRO on myös esteettisesti kaunis värjätyn linssin pinnalla.

Peilipinnoitteella voit luoda yksilöllisyyttä linsseihin. Esim. gold, silver tai blue- pinnoitteella saat aurinkolaseihin luotua asennetta ja hauskuutta. Pinnoite vähentää myös tehokkaasti liiallisen valon pääsyä silmään.

Fototrooppiset linssit eli itsestään tummuvat linssit, tummuvat UV-säteiden ansiosta. Linssit tummenevat ja vaalenevat tasaisesti kaikissa sää- ja valaistusolosuhteissa. Linsseihin on valittavissa kolme luonnollista värisävyä; harmaa, ruskea ja vihreä. Saatavilla myös Sensity Dark, joka reagoi autossa.

Alla muutama poiminta suosituimmista aurinkolasilinsseistämme. Hinnat sis. linssiparin ja hionnan.

  • Tasaväri
  • Tasaväri sekä takapinta- heijastuksenpoisto
  • Tasa- tai liukuväri sekä kovapinnoite
  • Tasaväri sekä kovapinnoite ja takapinta- heijastuksenpoisto
  • Tasa- tai liukuväri sekä kovapinoite
  • Tasaväri sekä kovapinnoite ja takapinta- heijastuksenpoisto

Etkö löytänyt tästä hakemaasi? Kysy meiltä lisää.