Lasten likinäköisyyden hoito

Lisääntynyt lähikatselu ja digitaalisten laitteiden käyttö ovat johtaneet myopian eli likinäköisyyden (kaukonäön heikentyminen) voimakkaaseen lisääntymiseen. Ennusteiden mukaan jopa 50% maailman väestöstä on myooppeja vuoteen 2050 mennessä. Käytännössä tämä tarkoittaa viittä miljardia ihmistä. Hoitamattomana myopia voi johtaa useisiin näköön liittyviin ongelmiin.

MiYOSMART-linssit ovat Hoyan käänteentekevä ratkaisu tähän alati kasvavaan ongelmaan. Linssit ovat osa lasten likinäköisyyden hoitoa ja soveltuvat 6-18 vuotiaille, niin kauan kuin myopian muutokset johtuvat lapsen kasvusta. 

Katso MiYOSMART linssin esittelyvideo tästä

Miksi MiYOSMART?

  • Hidastaa myopian etenemistä keskimäärin huikeat 63%. Kliinisesti todistettu vaikutus kahden vuoden käytön aikana 8-13- vuotiailla lapsilla.
  • Lapisystävällinen, turvallinen, helppokäyttöinen ja tehokas tapa hoitaa lasten likinäköisyyttä ilman leikkaushoitoa.
  • Palkittu silmälasilinssi, jossa hyödynnetään patentoitua D.I.M.S.- teknologiaa.
  • Hoidon tehokkuus on kiistatta osoitettu kliinisissä tutkimuksissa (tutkimuksia saat luettavaksi meiltä).

Mihin MiYOSMART-linssien toimivuus perustuu?

Perinteinen silmälasilinssi aiheuttaa hyperooppisen defokuksen eli ilmiön, missä reuna-alueiden valonsäteet taittuvat verkkokalvon taakse. Tämä lisää silmämunan kasvua ja näin ollen myopian kehittymistä.

Hyperooppinen defokus

MiYOSMART– linssin D.I.M.S. teknologia aiheuttaa myooppisen defokuksen eli sen, että reuna-alueiden valonsäteet taittuvat verkkokalvon eteen. Tämä hidastaa silmämunan kasvusta johtuvaa myopian kehittymistä.

Myooppinen defokus

Auktorisoidut MiYOSMART optometristimme kertovat mielellään lisää.

Lue lisää Hoyan sivuilta.