Kampanjat

SILMÄLASIT -40%

Uusi vuosi on vaihtunut ja mikä sen parempi hetki hoitaa näköasiat kuntoon kuin nyt. Varaa aika näöntutkimukseen ja anna meidän auttaa sinua löytämään elämäsi upeimmat silmälasit.

Nyt saat kaikki silmälasit -40% alennettuun hintaan. Alennus koskee kaikkia kehyksiä ja kaikki linssejä. Huikeeta eikös…Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan Hoyan parhaan iD MySelf moniteholinssien tuomaa uskomatonta näkömukavuutta edulliseen hintaan, sillä myös nämä linssit saat nyt -40%. Annamme kaikille Hoyan linsseille tottumistakuun- kysy meiltä lisää.

Tarjous on voimassa ostaessasi kehykset ja linssit. Tarjouksia ei voi yhdistää.

Lue tästä lisää moniteholinssien ominaisuuksista.

Aurinkolaseja -50% – -70%

Teemme tilaa uusille aurinkolaseille ja kokosimme teitä varten laajan valikoiman merkkiaurinkolaseja poistohintaan. Nyt kannattaa siis ennakoida tulevan talven aurinkolasitarvetta ja heijastavaa lunta.

Lähes kaikkiin aurinkolasikehyksiin voidaan myös laittaa omilla voimakkuuksilla olevat aurinkolasilinssit. Yksitehoiset alkaen 59€/pari ja monitehoiset alkaen 159€/pari.

Tiesitkö että saat itse valita mieluisan värin kymmenistä eri vaihtoehdoista, tummuusasteista ja sävyistä. Pidätkö mielummin tasaväristä vai liukuväristä? Lisätäänkö polarisaatio vai kenties peilipinta? Mietitään yhdessä sinun tarpeisiin sopivat aurinkolasit.