Kampanjat

2 LASIT 1 HINNALLA

Luit aivan oikein… Nappaa siis puolisosi tai vaikka ystäväsi mukaan ostoksille ja hyödyntäkää tarjouksemme yhdessä. Ostaessasi silmälasit saat toiset kaupan päälle joko itsellesi, puolisolle tai vaikka ystävällesi.

Tartu tähän huipputarjoukseen heti. Varaa aika näöntutkimukseen ja anna meidän auttaa sinua löytämään elämäsi upeimmat silmälasit.

VARAA AIKA NÄÖNTUTKIMUKSEEN TÄSTÄ tai soittamalla 040-1685570

Ostaessasi mitkä tahansa normaalihintaiset kehykset ja linssit, saat toiset samanhintaiset tai edullisemmat kaupan päälle, itsellesi tai ystävällesi. Toiset lasit voit valita joko kirkkailla tai aurinkolasilinsseillä. Tarjouksia ei voi yhdistää.

Tarjous on voimassa 29.2.2024 asti.

RESURS BANK luotolla saat 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuajan- kysy lisää!

HOYA silmälasilinssit takaavat optimaalisen näön. Ne on räätälöity yksilölliseen elämäntyyliisi, jotta saat ainutlaatuisen näkökokemuksen.

Silmälasimerkeistämme löydät niin pienten kehystalojen yksilölliset mallistot kuin suurten muotitalojen brändit. Autamme sinua mielellämme löytämään tyyliisi sopivat kehykset.

Tiesitkö että myopian etenemistä voidaan hidastaa keskimäärin jopa 63%.

MiYOSMART-linssit ovat Hoyan käänteentekevä ratkaisu likinäköisyyden lisääntymiseen. Linssit ovat osa lasten likinäköisyyden hoitoa ja soveltuvat 6-18 vuotiaille, niin kauan kuin myopian muutokset johtuvat lapsen kasvusta.

LUE LISÄÄ MIYOSMART LINSSEISTÄ!