Kampanjat

TOINEN LINSSI 0€

Nyt on loistavaa aikaa päivittää näkeminen. Syksyn mukanaan tuoma hämärä ja pimeys paljastaa monesti myös näkemisessä piilevät haasteet. Varaa aika kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen, jossa samalla kartoitetaan kaikki näkötarpeesi. Hyödynnä loistava tarjouksemme, jossa saat toisen linssin veloituksetta, ostaessasi myös kehykset.

KEHYSESITTELY TI 12.9

VARAA AIKA NÄÖNTUTKIMUKSEEN 040-1685570 tai seppanen@optikko-kello.fi

Tarjous on voimassa lokakuun loppuun asti.

RESURS BANK luotolla saat 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuajan- kysy lisää!

HOYA silmälasilinssit takaavat optimaalisen näön. Ne on räätälöity yksilölliseen elämäntyyliisi ja korjaustarpeisiisi, jotta saat ainutlaatuisen näkökokemuksen.

Silmälasimerkeistämme löydät niin pienten kehystalojen yksilölliset mallistot kuin suurten muotitalojen brändit. Autamme sinua mielellämme löytämään tyyliisi sopivat kehykset.

Puiset HAVU kellot- nyt meiltä!

Havun tarina sai alkunsa pilkkireissulla Pohjois-Pohjanmaan koillisosassa, Taivalkoskella. ”Kipakka pakkanen, rauhoittava hiljaisuus ja ikivanha suomalainen metsä ympärillä ymmärsimme, että tämä Pohjoinen tunnelma olisi taltioitava kelloon. Olemme yrittäjinä vannoutuneita kelloharrastajia ja siksi voimme todella sanoa viihtyvämme aiheen parissa.”

Tutustu mallistoon tästä!