Silmälasit biohajoavasta muovista

Bio Bio on tanskalainen yritys, jonka tavoitteena on tarjota ympäristöä säästäviä silmälasikehyksiä, yksinkertaisella ja vastuullisella tavalla. Kaikki Bio Bio mallit ovat käsintehtyjä luonnollisista ja biohajoavista materiaaleista.

Sanotaan, että keskimääräinen silmälasien käyttäjä vaihtaa silmälasit joka kolmas vuosi. Tästä huolimatta useimmat silmälasimerkit lanseeraavat uusia mallistoja yli neljä kertaa vuodessa. Lukuisat kokoelmat ja suuri määrä tyylejä johtavat ylituotantoon ja kasvavaan varastoon.

Bio Bio perustettiin reaktiona tähän. Tarjoamalla yhtä kestävää mallistoa, muutamaa aikaa kestävää muotoa ja niistä montaa eri kokoa ja väriä, vältytään ylituotannolta, kasvavista varastoista ja korkeista hinnoista. Kestävä kehitys on enemmän kuin ympäristöystävällisten materiaalien käyttöä. Se tarkoittaa myös silmälasien suunnittelun ja tuotannon uudelleen miettimistä ja ihmisten innostamista tekemään parempia valintoja. Mallistosta löytyy kehyksiä naisille, miehille ja lapsille koossa XXS – XL.