TULE MEILLE TÖIHIN

MITÄ ETSIMME? 

Asiakapalvelutaitoista, iloista ja avointa myyjää täydentämään työyhteisöämme. Työ on joko kokoaikaista tai osa-aikaista ja alkaa vaikka heti. Satunnaisesti saattaa olla tarve työskennellä Kangasniemen, Hankasalmen ja Jyväskylän myymälöissä, jolloin autosta voisi olla hyötyä (ei tosin pakollinen). Mahdollisuus edetä myymäläpäälliköksi.

MIKÄ KOULUTUS SINULLA PITÄÄ OLLA? 

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta optiselta alalta eikä sinun tarvitse tietää koru- ja kello-alasta, sillä me koulutamme sinut siihen. Asenteesi ja persoonasi ovat meille tärkeämpiä kuin työ- tai opiskeluhistoriasi.

MINKÄLAISTA TYÖTÄ TARJOAMME? 

Jos pidät asiakaspalvelusta, haluat oppia ja kehittyä tarjoamme sinulle työkalut ja tarvittavat tiedot, jotta voit toimia optisen alan asiantuntijana silmälasien ja silmäterveyden parissa. Koulutamme sinusta monipuolisen asiakaspalvelijan joka taitaa myös kello- ja korupuolen.

KEITÄ ME OLEMME? 

Olemme yksityinen optikko- ja kelloliike Pieksämäen keskustassa. Voit tutustua tarinaamme tästä. Yrittäjinä toimimme me; Kari Seppänen ja Kia Bergström. Optikkopalvelumme kattavat optikon ja silmälääkärin näöntutkimukset, silmälasit ja muut näkemiseen liittyvät tuotteet. Valikoimastamme löytyy myös korut ja kellot. Meillä työskentelee optikoita, optometristejä, silmälääkäreitä ja silmälasipaja-asiantuntija sekä yhteistyökumppaneina kello- ja kultaseppä. Teemme työtä laadukkaan näkemisen eteen niin työnäkemisen saralla kuin kolulaisten näköongelmien parissa.

MITÄ MYYMÄLÄN VALIKOIMAAN KUULUU? 

Silmälasimerkeistämme löydät niin pienten kehystalojen yksilölliset mallistot kuin suurten muotitalojen brändit. Linssivalkoimaamme kuuluvat laadukkaat, jokaisen tarpeisiin räätälöidyt silmälasilinssit. Kello ja koruvalikoimamme koostuu sekä kotimaisista laatumerkeistä että ulkomaisista brändeistä.

KUINKA HAEN TÖITÄ?

Lähetä avoin hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi rekry@optikko-kello.fi, viimeistään 31.12.2022. Haastattelemme hakijoita ja täytämme työpaikan heti kun sopiva hakija löytyy. Paikka voi olla täytettynä ennen kuin hakuaika loppuu.