Aurinkolasitrendit 2022

Aurinkolaseilla on kiva leikitellä, myös tänä vuonna. Kevään ja kesän aurinkolasitrendit hemmottelevat meitä jokaista, sillä valikoimista löytyy tänä vuonna kaikille jotain. Valikoimista löytyy nimittäin ohuet ja huomaamattomat, värikkäät ja huomiota herättävät ja kaikkea siltä väliltä. Keräsimme sinua varten meidän top 5 suosikkia.

Tyylikäs Yalea

Yalea tarjoaa ajatonta muotoilua ja klassista tyylikkyyttä. Metallikehys on ihanan kevyt ja hillitty, jonka kauniit yksityiskohdat täydentävät kokonaisuutta. Muovikehyksellä saadaan aikaan enemmän näyttävyyttä.

Muodikas Guess

Guess kevään ja kesän aurinkolasimallistosta löytyy jokaiselle jotain. Suunnittelijat uskaltavat leikitellä väreillä, muodoilla ja yksityiskohdilla. Mallistosta löydät hauskojen ja persoonallisten aurinkolasien lisäksi klassista ja hillittyä.

Upea yksityiskohta on tämä näyttävä nauha, jonka avulla voit roikottaa aurinkolaseja kaulassasi.

Ajaton RayBan

RayBan joka perustettiin vuonna 1937, voidaankin jo mainita ikonisena aurinkolasibrändinä. Kukapa ei olisi kuullut kyseisestä merkistä, tai jopa omistanut yhdet RayBanit elämänsä aikana.

Tunnetuin malli Aviator, tai tuttavallisemmin pilotti, suunniteltiin Yhdysvaltain ilmavoimille suojaamaan lentäjien silmiä UV-säteiltä. Malli tuli markkinoille 1937 ja sitä on myyty miljoonia kappaleita ja on edelleen yksi RayBanin suosituimmista malleista.

Aarni- puussa sen salaisuus

Kotimaiset Aarnin puiset aurinkolasit ovat yhdistelmä klassista tyyliä ja luonnonmateriaaleja. Kaikkia puumateriaaleja yhdistää kaunis ulkonäkö sekä erinomainen kestävyys. Puiset aurinkolasit sopivat erinomaisesti sekä miehille että naisille. Aurinkolasien design ja mitat kunnioittavat klassisia linjoja. Tyyliä ja käyttömukavuutta luonnollisista materiaaleista.

Meidän valikoimasta löytyy myös puiset Aarni rannekellot sekä naisille että miehille.

Sporttinen Oakley

Oakley on tunnettu sporttisista aurinkolaseista ja lukuisista julkisuuden henkilöistä, joiden kasvoilla koreilee kyseinen merkki. Yksi suosikki ylitse muiden on ollut ja on edelleen Holbrook, joka löytyy lukuisissa eri värikombinaatioissa. Holbrook on yhdistetty urheilulasi/citylasi ja toimii joka tilanteessa.