KESÄN JUHLAT

23.05.2019

Kesä on juhlien aikaa. On valmistujaisia, häitä ja konfirmaatiota. Keräsimme tähän suosittuja lahjaideoita sinua varten.

Lumoavan mallisto on kasvanut muutamalla uudella upealla korulla. Nämä Kuopiossa valmistetut korut ovat aina ajankohtaisia, kotimaisia ja mitä parasta, sarjaan löytyy aina kaulakoru, korvakoru, rannekoru ja sormus. 

Toinen perinteinen suomalainen korusarja on tietysti Kalevala Koru. Tästä mallistosta löytyy perinteisiä koruja vuosien takaa, mutta brändi on myös uusiutunut huimasti. Tule vilkaisemaan mitä kivaa uutta heille kuuluu.

Kalevala Korulta ja Lumoavalta löytyy ihania ristejä, kuten myös Saurumilta. Olemme juuri täydentäneet ristivalikoimaamme.

Tommy Hilfigerin kelloista löytyy varmasti muotitetoiselle miehelle mukava ajannäyttäjä, kuten vastaavasti Guess kelloista naisille. Guess koruista löytyy valikoimaa sekä näyttävään että huomaamattomampaan pukeutumiseen. 

Q&Q Solar Smile kellot ovat täysin kierrätysmateriaalista valmistettuja kelloja, joiden paristoa ei tarvitse vaihtaa. Ostaessasi kellon tuet samalla "Table for Two" hyväntekeväisyysjärjestöä. Kellot ovat ihanan värikkäitä ja hinta alkaen 39€. (kuva vieressä)

Secrid-lompakko on "Red Dot"- designpalkinnon voittanut nahkainen lomapkko, jonka alumiininen korttikotelo pitää maksukorttisi turvassa. Tämä suosittu lomapkko on näppärän kokoinen ja niitä löytyy useassa eri värissä.

Miten olisi kultaiset, hopeiset tai teräs korvakorut, riipukset tai rannekorut. Laajasta mallistostamme löydät varmasti mieluisat, sekä miehille että naisille.

Perinteitä kunnioittaen löydät valikoimastamme myös kakkulapiot ja muut pöytähopeat, valokuva-kehykset ja albumit, koristeruusut, taskumatit, Zipot, kastelahjat ja miljoona muuta toinen toistaan ihanampaa tuotetta.

Lahjakortti on myös mukava tapa muistaa päivän sankaria.

Meillä ammattitaitoiset myyjät opastavat sinua mielellään.

Ihania juhila ja ihanaa kesää sinulle.

 

KESÄN JUHLAT